BIJZONDER BEREIKBAAR
IN HET HART VAN AMERSFOORT

Jouw congres, ledenvergadering of bedrijfsfeest in het hart van Amersfoort? Ontdek STUDIO33. De ligging van onze eventlocatie geeft nieuwe betekenis aan bereikbaarheid. Maak het jezelf en je gasten gemakkelijk: iedereen vindt z’n weg naar STUDIO33.

Hoe je ook reist, we zijn vindbaar en bereikbaar. Onze congreslocatie zit recht tegenover station Amersfoort. Amper twee minuten lopen dus, voor iedereen die met de trein komt, huiswaarts gaat of naar een volgende afspraak reist. STUDIO33 is onderdeel van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Parkeren
Komt u met de auto? Dan kunt u achter onze vestiging parkeren. Hier hebben wij maar liefst 114 parkeerplekken waarvan 8 parkeerplekken met een elektrische oplaadpunt. Zo kunt u gerust in de auto stappen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken waar u moet parkeren. Als u de Barchman Wuytierslaan 2 invult op uw navigatie komt u automatisch terecht bij onze parkeerplaats.

Mocht er geen plaats meer zijn op onze parkeerplaats? Dan kunt u parkeren bij de Q-Park parkeerterreinen: Barchman Wuytierslaan en Argonaut, deze bevinden zich naast het station. Ook kunt u de parkeergarage Asch van Wijck gebruiken, deze zit op slechts 600 meter van STUDIO33 verwijderd of u kunt van de parkeerhavens aan de Koningin Wilhelminalaan gebruik maken.

Parkeertarief
Het tarief voor het parkeren bij STUDIO33 is €1,- per 25 minuten. Het maximale dagtarief is €15,-. Het is ook mogelijk om uitrijkaarten te reserveren voor trainers of belangrijke deelnemers.

Openbaar vervoer
Station Amersfoort CS bevindt zich op slechts 84 voetstappen van STUDIO33. Dit maakt ons dé ideale locatie om met het openbaar vervoer te komen! Bekijk hier de looproute vanaf Amersfoort CS.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Neem dan contact op middels het contactformulier. We komen er graag binnen 24 uur bij je op terug.

  Adresgegevens

  STUDIO33
  (onderdeel van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort B.V.)
  Barchman Wuytierslaan 2
  3818 LH Amersfoort

  Contactgegevens

  T. 033 – 467 37 30
  E. welkom@studio33.nl

  STUDIO33 - Parkeerplaats