DE LOCATIE VOOR AL JOUW EVENTS EN BIJEENKOMSTEN IN AMERSFOORT!

Wilt u ondanks de beperkende maatregelen toch een Livestream Event organiseren waarbij u uw deelnemers via een online platform kunt bereiken? Dit is mogelijk bij de Eenhoorn! Wij hebben toestemming om vanuit onze STUDIO33 Livestreams te organiseren waarbij alleen de organisatie en/of sprekers tot 5 personen aanwezig mogen zijn.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

STUDIO33 omarmt jouw congres, symposium of bedrijfsfeest. De unieke ronde zaal voelt als een
warme omhelzing. Een congres met 350 gasten? De ruimte is er. Een relatie-event met productpresentatie?
Het podium staat altijd klaar. Een overweldigende dinnershow? Alles is hier, alles kan hier.
Dit is de wereld van STUDIO33, hier in hartje Amersfoort.

STUDIO33 zaal

CONGRES

Een congreslocatie in het centrum van Amersfoort en in het hart van Nederland? STUDIO33 heeft alles in huis om jouw congres of symposium onvergetelijk te maken. Laat je gasten omarmen door deze verrassende eventlocatie omringd door de Randstad én door groen.

STUDIO33 - Dinnershow

BEDRIJFSFEEST

Een onvergetelijk bedrijfsfeest vraagt om een verrassende evenementenlocatie in Amersfoort. Neem je gasten mee naar het midden van Nederland en bezorg ze een belevenis die lang zal bijblijven. STUDIO33 verrast en verwondert. Dat beloven we. Of eigenlijk: dat maken wij waar.

STUDIO33 - Notities

VERGADERING

Een aandeelhoudersvergadering in Amersfoort? Dat doe je bij STUDIO33. Op deze unieke vergaderlocatie in het centrum van de stad krijgt vergaderen een nieuwe impuls. En energie, dat ook. Ontdek hoe inspirerend onze locatie is voor jouw ledenvergadering of aandeelhoudersvergadering.

STUDIO33 - Congres

TRAINING

Zoek je voor jouw trainingen een inspirerende locatie in de provincie Utrecht? Verras je cursisten met STUDIO33, in het hart van Amersfoort. Onze trainingslocatie verrast, raakt en zet in beweging. Precies wat je voor ogen hebt met jouw training of cursus.

STUDIO33 - Dinnershow menu

DINNERSHOW

Een onvergetelijk bedrijfsfeest vraagt om een verrassende evenementenlocatie in Amersfoort. Neem je gasten mee naar het midden van Nederland en bezorg ze een belevenis die lang zal bijblijven. STUDIO33 verrast en verwondert. Dat beloven we. Of eigenlijk: dat maken wij waar.

STUDIO33 Zaal

PRODUCTPRESENTATIE

Maak van jouw productlancering een indrukwekkend moment. In de spraakmakende omgeving van STUDIO33 wordt jouw product met applaus ontvangen, dat weten we zeker. Verras je gasten met een bijzonder decor voor jouw productpresentatie. Ontvang jouw gasten in de wereld van STUDIO33.

STUDIO33 - Event

RELATIE EVENT

STUDIO33 is dé plek voor hartverwarmende ontmoetingen. En daarmee dé locatie waar je jouw relatie event of netwerkevent wilt organiseren. Dat weten we zeker. Verras je gasten, neem ze mee naar de wereld van STUDIO33.

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten? Bent u geïnteresseerd in onze diensten en komt u graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.