EEN DROOM VAN EEN DINNERSHOW IN HET HART VAN AMERSFOORT

Jouw dinnershow, in het hart van Amersfoort én in dat van jouw gasten. STUDIO33 is de gedroomde eventlocatie voor een show die lang bijblijft. Onze zaal omarmt elk idee, onze techniek omhelst iedere wens. Geef jouw dinnershow de ruimte in STUDIO33.

Neem je gasten mee in de wereld van STUDIO33 en geef ze de ervaring van het onverwachte. Laat ze proeven van het goede leven: zang, dans, prachtig gedekte tafels en culinaire verrassingen. STUDIO33 maakt jouw dinnershow een spraakmakend en smaakmakend moment, hier in het hart van Amersfoort.

STUDIO33 - Dinnershow

Het geheim van Amersfoort: ontdek STUDIO33

Er is een plek in provincie Utrecht, midden in Nederland, waar elke dinnershow een onvergetelijke ervaring wordt: welkom in STUDIO33! Hier beleven jouw gasten een wervelende show terwijl onze chefs de fijnste amuses en mooiste gerechten creëren en serveren.

Onze ronde zaal is het perfecte decor voor een sprankelende show en een hartverwarmende avond. Stel je voor: entertainment rondom jouw gasten, overal. Waar ze ook kijken, er valt iets te zien en te beleven. Ongekende mogelijkheden dus. Precies wat je zoekt voor jouw dinnershow in het centrum van Amersfoort.

Ook onze techniek is een wereld op zich. Of eigenlijk, mét onze techniek creëert ons technisch team de wereld die jij voor ogen hebt. Bewegend licht in alle denkbare kleuren, geluidsinstallatie van de hoogste kwaliteit, een groots projectiedoek en – natuurlijk – een podium waar elke act de ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Vertel ons jouw wensen en ideeën, wij brengen ze tot leven.

Culinaire verwondering

Maak indruk op je gasten, laat ze genieten van verrassende smaken en verleidelijke geuren. De gerechten van onze chefs zijn een show op zich, een event voor de smaakpapillen. Onze keukenbrigade denkt met je mee én komt met de smakelijkste suggesties. In lijn met het thema van jouw dinnershow en natuurlijk vol verrassingen!

Een sitting dinner? Wij dekken de tafels met het chicste linnen of het kleurrijkste damast. Een walking dinner waarbij gasten en entertainment letterlijk door elkaars wereld lopen? Wij maken het mogelijk. Wat jouw wensen ook zijn, de mensen van STUDIO33 maken ze nóg mooier, nóg verrassender en nóg onvergetelijker.

STUDIO33 - Culinair
STUDIO33 - Dinnershow

Jouw dinnershow perfect bereikbaar

Jouw dinnershow in STUDIO33, dát is een geweldig idee. En praktisch bovendien, want de bereikbaarheid is uitmuntend. Onze eventlocatie ligt recht tegenover Amersfoort Centraal Station. De straat oversteken en het feest kan beginnen. Komen jouw gasten met de auto? Dan kunnen zij parkeren op onze eigen parkeerplaats of op een van de vele parkeerplaatsen op loopafstand.

Aantal personen per opstelling

  • Tot 200 personen

  • Jouw opstelling geheel op maat!

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Lieke

Lieke Brons
Event & Congres Expert

STUDIO33 Dinnershow
STUDIO33 - Dinnershow
STUDIO33 Dinnershow
STUDIO33 Dinnershow Glazen