JOUW CONGRES IN AMERSFOORT,
HARTJE NEDERLAND

Een congreslocatie in het centrum van Amersfoort en in het hart van Nederland? STUDIO33 heeft alles in huis om jouw congres of symposium onvergetelijk te maken.
Laat je gasten omarmen door deze verrassende eventlocatie omringd door de Randstad én door groen.

Hartverwarmende eventlocatie in de Randstad

Onze congreslocatie zal al jouw gasten betoveren. Jouw congres of symposium is bij voorbaat al een succes, dat beloven we. Alleen al omdat ons congrescentrum perfect gelegen is. Recht tegenover station Amersfoort – je hoeft alleen de weg over te steken – en midden in het centrum van de stad.
We zeggen hier wel eens: STUDIO33 zit in het hart van Amersfoort én in dat van onze gasten!

Met de centrale ligging in provincie Utrecht is STUDIO33 eenvoudig en snel bereikbaar. Of jouw gasten en deelnemers nu uit Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn of Zwolle komen, iedereen weet onze locatie én jouw congres te vinden. Locatie, locatie, locatie. Zijn het de eerste drie punten op de wensenlijst van jouw event? Zoek niet verder, STUDIO33 is jouw plek!

STUDIO33 - Congres
Congres foto site

Congres in Amersfoort? Ontdek STUDIO33!

Een congres- en vergaderlocatie die jou en je gasten verrast? Ontdek en beleef de wereld van STUDIO33! De deelnemers aan jouw congres verdienen immers de fijnste locatie én een onvergetelijke dag. Hier krijgen ze beide. Hoewel jouw congres of symposium de stralende ster van de dag is, zal ook onze zaal alle deelnemers raken. Dat weten we zeker.

Onze congreszaal is zo rond als de wereld zelf. De ronde muren geven een bijzonder welkom gevoel. Een hartverwarmende omarming, zo ervaren onze gasten het. Net als onze gastvrijheid, die is al even warm. Wat onze zaal verder zo bijzonder maakt?

Hier staat de nieuwste audiovisuele apparatuur voor je klaar. Van beamer tot state of the art geluidsinstallatie, van podium tot bewegend licht. En een projectiedoek waarmee elke presentatie werkelijk tot leven komt. Hier vind je alles wat je kunt wensen. Én wat jouw congres extra bijzonder en opvallend maakt.

De wereld van STUDIO33

De mogelijkheden zijn ongekend in onze congreslocatie op deze centrale plek in provincie Utrecht. Onze zaal is een belevenis op zich. Wat STUDIO33 extra bijzonder maakt zijn onze mogelijkheden én mensen. Wij regelen alles voor jouw congres, tot in de puntjes en finesses.

De voorbereiding van jouw event doen we volledig samen. Of we nemen het compleet uit handen als dat op je wenslijst staat. Onze meeting experts weten met al hun ervaring precies wat er nodig is in de aanloop en organisatie van jouw congres of symposium.

Juist ook op de dag zelf staan wij klaar om het jou makkelijk te maken en uiteraard om het de deelnemers van jouw congres naar de zin te maken. Een professionele en bovenal warme ontvangst en een soepele deelnemersregistratie aan de congresdesk. Dat is immers een goed begin van de dag.

Studio33 Zaal Eenhoorn

”STUDIO33 is een prettige ruimte waar u uw gasten plezierig kan ontvangen. Het personeel denkt met u mee en zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt.”

Annelies de Boer, NSG

Aantal personen per opstelling

  • School – 150

  • Cabaret – 250

  • Theater – 350

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Lieke

Lieke Brons
Event & Congres Expert

STUDIO33 - Event
STUDIO33 zaal
STUDIO33 - Publiek
STUDIO33 - Congres