VERRASSEND, VERWONDEREND & HARTVERWARMEND

Alles is mogelijk in de wereld van STUDIO33. Hier komen events tot leven. Laat jouw moment en jouw gasten omarmen door een unieke ruimte.
Een plek waar verrassing, verwondering en het warmste welkom de hoofdrol spelen.

De mensen van STUDIO33

Warmte, het zit in STUDIO33 én in onze mensen. Hartverwarmende hospitality, de puurste gastvrijheid. Voor jouw gasten een ervaring, voor ons vanzelfsprekend. Die warmte stoppen we in elk event, in ieder moment. Noem ons gerust ‘warmtemakers’, want dat zegt precies wie wij zijn en wat we doen.

In het hart van Amersfoort én in het hart van jouw gasten. Daar zit STUDIO33. Je voelt het meteen: dit is meer dan een ruimte voor jouw congres, meer dan een locatie voor jouw bedrijfsfeest.

Deze plek, gevestigd binnen De Eenhoorn Amersfoort vormt zich rond jouw ideeën en omringt jouw event met mogelijkheden. Letterlijk. Want STUDIO33 is rond, als twee warme armen die jouw en je gasten hartelijk ontvangen en omhelzen. Precies het gevoel dat je jouw congres, seminar of dinnershow wilt meegeven.

Spot aan, wij aan

Wij staan aan. 100%. Al bij onze eerste ontmoeting. Jouw vraag zet ons in beweging, jouw wensen en doelen geven ons energie. Dié energie zetten wij om in events die raken en in ontmoetingen die bijblijven.

Laat je verrassen door onze ideeën en door wat we samen mogelijk maken in STUDIO33. Onbegrensde mogelijkheden, buitengewone techniek en onvergetelijke ontmoetingen. Welkom in de wereld van STUDIO33. Wij kijken naar je uit!

Uw event in een duurzame omgeving

Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven. Dat is niet alleen een prioriteit in de kwaliteit die wij onze gasten willen bieden, maar we willen dit ook graag zelf. Vandaar dat wij er hard aan hebben gewerkt om het Gouden Green Key Label te krijgen en deze met trots hebben mogen ontvangen! Dit betekent dat uw congress, event of bedrijfsfeest in een volledige groene omgeving plaatsvindt. Zo hebben wij elektrische oplaadpunten op onze parkeerplaats, stimuleren wij het reizen met het openbaar vervoer en hanteren wij een zero-waste policy.

STUDIO33 - Team

Ervaar onze gastvrijheid:
Wij nodigen je graag uit in STUDIO33!

STUDIO33 - Maarten (Directeur & gastgever)

Graag tot ziens!

Maarten Geurtse

Directeur & Gastgever
STUDIO33
(onderdeel van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort B.V.)