JOUW TRAINING IN AMERSFOORT?
DEEL JE KENNIS IN STUDIO33!

Zoek je voor jouw trainingen een inspirerende locatie in de provincie Utrecht? Verras je cursisten met STUDIO33, in het hart van Amersfoort. Onze trainingslocatie verrast, raakt en zet in beweging. Precies wat je voor ogen hebt met jouw training of cursus.

Training in Amersfoort? Welkom in STUDIO33!

Zeker bij trainingen, cursussen of workshops is de juiste locatie én sfeer onmisbaar voor een geslaagd resultaat. Een ruimte moet goed en veilig voelen, want in een fijne omgeving maken cursisten de grootste stappen. STUDIO33 is de perfecte trainingslocatie om jouw kennis te delen. De ruimte klopt, de techniek verrast en de faciliteiten maken het compleet.

De locatie die jij kiest voor jouw training, bepaalt mede hoeveel kennis jouw cursisten meenemen naar huis. Kies je voor STUDIO33 dan kies je goed. De energie, de sfeer, de mogelijkheden en de faciliteiten… Hier vind en krijg je alles om jouw training of cursus tot een succes te maken.

Alleen al de ligging zal jou – en zeker ook je deelnemers – verrassen. STUDIO33 ligt pal tegenover Amersfoort Centraal Station. Het zijn letterlijk enkele minuutjes lopen van het perron naar onze trainingslocatie. Ook met de auto is onze trainingslocatie goed en snel te bereiken. En parkeren? Ook daarvoor hebben we de ruimte. Bovendien zijn er op korte loopafstand voldoende parkeergelegenheden. Dus is het deelnemersaantal groot of groter? Ook dan kun je terecht bij STUDIO33. STUDIO33 is te vinden binnen Eenhoorn Amersfoort.

STUDIO33 - Training
STUDIO33 - Congres

Jouw cursus of training is thuis in Amersfoort

Kies je voor STUDIO33 als trainingslocatie dan weet je zeker dat jouw boodschap en verhaal overkomt. Deze plek in het centrum van Amersfoort is de perfecte omgeving om kennis te delen en op te doen. Zodra jouw cursisten bij ons binnenstappen voelen zij zich thuis én op hun gemak. Precies wat je je cursisten gunt. En wat ze nodig hebben om alle kennis te kunnen opnemen en meenemen.

Dat goede gevoel komt door alles wat STUDIO33 is en biedt. De ronde zaal voelt als een omarming, een geborgen plek om in alle rust te luisteren, leren en ontwikkelen. Ook onze mensen maken het verschil tijdens jouw training of cursus. We zorgen voor een hartverwarmende en ontspannen ontvangst, de beste start van een trainingsochtend, -middag of volledig verzorgde dag.

Jouw training in beweging

In STUDIO33 brengen en houden wij jouw training of cursus in beweging. We doen alles om jouw trainingsdag soepel en aangenaam te laten verlopen. Met onze volledig uitgeruste meeting kit bijvoorbeeld. Hierin zit alles wat jouw training of workshop actief, interactief én geslaagd maakt.

Hoe het met internet en Wifi zit? Dat is bij ons extra snel. Jij en jouw cursisten zijn perfect connected.  Ook offline communicatie is bij ons perfect in orde: een beamer, flip-over, whiteboard of groots presentatiescherm, in STUDIO33 is het allemaal voor handen.

STUDIO33 - Publiek

”Wij hebben een geweldig feest gehad. Ik wil STUDIO33 bedanken voor het luisteren, meedenken en regelen van alle zaken. Alle trainers waren ook zeer enthousiast en tevreden over jullie inbreng.”

Petra Prinsen-Koning, HPC

Aantal personen per opstelling

  • School – 150

  • Cabaret – 250

  • Theater – 350

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten? Bent u geïnteresseerd in onze diensten en komt u graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.