VERGADEREN IN AMERSFOORT, OOK DAT DOE JE IN STUDIO33

Een vergadering in Amersfoort? Dat doe je bij STUDIO33. Op deze unieke vergaderlocatie in het centrum van de stad krijgt vergaderen een nieuwe impuls. En energie, dat ook.
Ontdek hoe inspirerend onze locatie is voor jouw ledenvergadering of aandeelhoudersvergadering.

Vergaderen in Amersfoort? Denk aan STUDIO33!

Effectief vergaderen begint bij STUDIO33. Neem je collega’s, aandeelhouders of leden mee naar onze vergaderlocatie en ervaar hoe onze zaal inhoud én vaart geeft aan jouw vergadermoment. De sfeer, de rust, de focus én de mogelijkheden zullen jou en je gasten aanspreken en activeren.

Perfect bereikbaar door de ligging, midden in het centrum van Amersfoort en recht tegenover Amersfoort Centraal Station. Zo gemakkelijk kun je het je leden en aandeelhouders maken. Jouw genodigden weten onze locatie voor jouw vergadering feilloos te vinden. Studio33 is gevestigd binnen Eenhoorn Amersfoort.

In STUDIO33 is alles voor handen voor jouw vergadering. Praktische en technische faciliteiten – van licht en geluid. Ook heerlijke maaltijden, bewuste snacks en natuurlijk koffie, thee en… alles wat nodig is om van jouw ledenvergadering het fijnste en effectiefste vergadermoment te maken.

STUDIO33 - Podium
STUDIO33 - Event

Vergaderen in provincie Utrecht

Vergaderen kan bij ons bovendien op elke manier en in elke vorm. Onze ronde ruimte biedt ongekende mogelijkheden als het aankomt op zaalopstellingen. U-vorm, carré, theater of school… elke opstelling is een optie. En het mooiste is: alles staat klaar ruim voordat de gasten van jouw aandeelhoudersvergadering arriveren. Dat is nog eens een binnenkomst!

Eens kiezen voor een andere manier van vergaderen? Wij denken graag met je mee. Denk bijvoorbeeld aan staand vergaderen. Een vitale, gezonde keuze. En effectief bovendien. Het is bewezen dat afwisselende vormen aan vergaderen de vaart erin houdt. Beslissingen worden sneller genomen, knopen worden eerder doorgehakt én vergaderingen duren korter. Al wil je misschien het liefst wat langer blijven zitten bij STUDIO33…

Aantal personen per opstelling

  • School – 150

  • Cabaret – 250

  • Theater – 350

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Lieke

Lieke Brons
Event & Congres Expert