STUDIO33, DE LOCATIE VOOR JOUW RELATIE EVENT IN AMERSFOORT!

STUDIO33 is dé plek voor hartverwarmende ontmoetingen. En daarmee dé locatie waar je jouw relatie event of netwerkevent wilt organiseren. Dat weten we zeker. Verras je gasten, neem ze mee naar de wereld van STUDIO33.

Met een relatie event laat je je van je beste kant zien. Een speciaal moment voor je beste en mooiste relaties, een waardevolle manier om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dat vraagt om een locatie die warmte uitstraalt én om de mensen van STUDIO33: gastvrije ‘warmtemakers’ met hart voor jouw relaties. Wij leggen ze in de watten, met hartverwarmende aandacht en spectaculaire ervaringen.

STUDIO33 Bedrijfsborrel

STUDIO33, dé locatie voor jouw relatie event!

Kiezen voor onze eventlocatie in het hart van Amersfoort is kiezen voor ontmoeting, verbinding én ongekende mogelijkheden. Onze unieke ronde zaal omarmt jouw gasten en geeft ze een welkom gevoel. Ze voelen zich thuis in STUDIO33. Precies het gevoel dat je ze wilt geven tijdens jouw relatie event, incentive of netwerkevent.

Dat warme welkom is een zekerheid in STUDIO33. Net als verrassing en verwondering. Onze zaal voelt als een onvergetelijke omhelzing, door de ronde vorm én vooral door alles wat hier mogelijk is. Een sprankelende lichtshow, een overweldigende geluidservaring, een podium waar aandacht de hoofdrol heeft, een keukenbrigade die staat te popelen om smaakmakende snacks en gerechten te serveren… STUDIO33 is een belevenis, de mooiste basis voor jouw relatie event!

Netwerken in Amersfoort, ontmoeten in STUDIO33

Jouw relatie event wordt een onvergetelijk moment in STUDIO33. Daar zorgen we samen voor. Vertel ons jouw wensen en ideeën, onze meeting experts maken er een geslaagd event van. Van warm welkom en onthaal tot de indrukwekkende aankleding van onze zaal, van culinaire verrassingen tot spectaculair entertainment. Niets is te gek voor jouw relaties. Zij verdienen die unieke beleving en dat geweldige moment om lang over na te praten.

Ook voor jouw netwerkevent in regio Amersfoort en Utrecht is STUDIO33 die verbindende plek. Immers, voelen mensen zich op hun gemak dan zijn contacten snel gelegd. In de wereld van STUDIO33 is elke ontmoeting het begin van nieuwe plannen en gedeelde successen. Dát is onze ervaring.

De mensen van STUDIO33 zetten jouw bedrijf én jouw relaties in de spotlights. Kom vooral eens kijken in onze wereld aan mogelijkheden. Ontdek de geweldige ligging én de kracht van onze eventlocatie. Neem vooral contact op, dan maken we meteen een afspraak. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 Congres

Aantal personen per opstelling

  • Tot 350 personen

  • Jouw opstelling geheel op maat

  • Relatie, Incentive, Netwerkevent

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Lieke

Lieke Brons
Event & Congres Expert

STUDIO33 - Gezelligheid, dinnershow
STUDIO33 - Congres
STUDIO33 - Event
STUDIO33 - Dinnershow