BEDRIJFS- OF PERSONEELSFEEST IN AMERSFOORT? MAAK HET ONVERGETELIJK IN STUDIO33

Een onvergetelijk bedrijfsfeest vraagt om een verrassende evenementenlocatie in Amersfoort. Neem je gasten mee naar het midden van Nederland en bezorg ze een belevenis die lang zal bijblijven. STUDIO33 verrast en verwondert. Dat beloven we. Of eigenlijk: dat maken wij waar.

Jouw bedrijfsfeest in Amersfoort

Jouw bedrijfsfeest verdient een unieke locatie. Hier in hartje Amersfoort wacht jou en je gasten een ruimte die even bijzonder is als jouw bedrijfsfeest zelf. We noemen STUDIO33 niet zomaar een wereld aan mogelijkheden. Want naast dat alles hier mogelijk is, is onze zaal zo rond als de wereld zelf. Uniek, en dat midden in provincie Utrecht en aan de rand van de Randstad. Bereikbaar voor al jouw gasten.

Zoek je al een tijdje naar een opvallende locatie voor jouw bedrijfsfeest in Amersfoort? Dan kun je nu rustig achterover zitten, want met STUDIO33 heb je jouw eventlocatie gevonden. Hier – op deze plek voor bedrijfsfeesten centraal tussen Apeldoorn, Amsterdam en Utrecht – wordt jouw moment écht bijzonder. Onvergetelijk zelfs. Want daarvoor hebben wij alles in huis.

STUDIO33 - Gezelligheid, dinnershow
STUDIO33 - Dinnershow

Elk thema is thuis in STUDIO33

Heb je al een thema in gedachten voor jouw bedrijfsfeest? Weet je precies hoe de lichtshow eruit moeten zien en hoe het podium aangekleed moet worden? En heb je al ideeën over de muzikale en culinaire invulling? Laat je inspireren door onze meeting experts en kom kijken in STUDIO33! We zitten recht tegenover Station Amersfoort, dus je kunt onze eventlocatie niet missen. Ook de gasten van jouw bedrijfsfeest weten ons straks zonder moeite te vinden!

Personeelsfeest? Ontdek onze locatie!

Welk thema je ook voor ogen hebt voor jouw personeelsfeest, STUDIO33 vormt zich naar jouw wensen én naar jouw moment. Hier is namelijk alles mogelijk. Onze ronde zaal omarmt elk vraag en omhelst ieder idee. Een chic galafeest met glitters en klinkende champagneglazen, een 70’s discofeest met een lichtshow die kippenvel veroorzaakt of een show vol artiesten in combinatie met een walking dinner… We zeiden het al: alles is mogelijk in de wereld van STUDIO33.

Experts in bedrijfsfeesten en gastvrijheid

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt heel wat kijken. Veel zelfs. Goed om te weten dus dat er hier in Amersfoort een locatie is waar we álles regelen voor jouw bedrijfsfeest. Onze meeting experts – wij noemen ze het liefst onze warmtemakers – staan klaar met creatieve ideeën, verrassende suggesties én een hartverwarmende glimlach. Want wij worden blij als we mogen bijdragen aan het succes van onvergetelijke bedrijfsfeesten. Zoals die van jou! Nieuwsgierig naar onze eventlocatie in het hart van Amersfoort? En wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest? Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Petra

Aantal personen per opstelling

  • Jouw opstelling geheel op maat!

  • Tot 350 personen!

  • Jouw bedrijfsfeest in onze unieke studio!

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

STUDIO33 - Lieke

Lieke Brons
Event & Congres Expert