STUDIO33 OMARMT JOUW EVENT,
OMHELST JE GASTEN

STUDIO33 omarmt jouw congres, symposium of bedrijfsfeest. De unieke ronde zaal voelt als een warme omhelzing. En als een all round ervaring en beleving. Alles is hier, alles kan hier. Want de techniek en de ideeën hebben we in huis. Alles dus.

Een congres met 350 gasten? De ruimte is er. Een relatie-event met productlancering? Het podium staat altijd klaar. Een overweldigende dinnershow? Bewegend licht, verrassende projecties en het zuiverste geluid nemen jouw gasten mee naar een andere wereld. De wereld van STUDIO33, hier in hartje Amersfoort.

Techniek van morgen

Een wereld aan techniek in een ruimte zo rond als de wereld zelf. Dat biedt ongekende mogelijkheden. State of the art. Wij noemen het ’t beste van ’t beste. Want dat is immers wat jouw event vraagt en verdient.

Jouw bedrijfsfilm in de helderste kleuren op een levensgroot projectiedoek. De ronde ruimte en de donkere muren zetten het doek, het podium én jouw moment 100% in het middelpunt. Een theaterervaring, een wereld die we samen creëren.

STUDIO33 verrast en prikkelt alle zintuigen. Ons licht beweegt en straalt in elke richting. In kleuren en sferen die jouw event uniek en eigen maken. Oh, en dan onze geluidsinstallatie: een akoestische droom! Kraakhelder, overal om je heen.

EEN WERELD AAN TECHNIEK

  • Groots en kaderloos projectiedoek voor extra effect en sensatie

  • LED licht in alle kleuren achter het doek voor een intense ervaring

  • Bewegend licht en moving heads van Martin® voor verbluffende lichtshows

  • Lichttafel van Avolites® voor een wereld aan mogelijkheden

  • Omniwave geluidsinstallatie en extra geluid voor spelers tot zangers én voor absolute helderheid

  • Digitale geluidstafel van Allen & Heath voor optimale en maximale geluidsbeleving

En meer. Veel meer. Arjan onze AV Expert vertelt je er graag over. Neem snel contact op!

STUDIO33 - Culinair
STUDIO33 Dinnershow

STUDIO33 CULINAIR: SPRAAKMAKEND, SMAAKMAKEND

Verrassende smaken en verleidelijke geuren. Breng je gasten in culinaire verwondering. Want goede smaak maakt jouw congres, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst in Amersfoort immers helemaal compleet. Onze chefs staan aan, dat is zeker!

Een klein gezelschap of een groep van wel 350 gasten. Onze chefs verrassen iedereen, altijd. Jouw event in onze congreslocatie barst van de goede smaak. Daarvoor heeft onze keukenbrigade alle ingrediënten in huis. En, natuurlijk, in de keuken.

Een gezond ontbijt om jouw seminar goed mee te beginnen. Een verkwikkende lunch als rustpunt tijdens het congres, een snackbreak als oppepper én extra ontmoetingsmoment tijdens het symposium. Alles kan in de culinaire wereld van STUDIO33.

Specifieke ideeën, speciale wensen.

Onze chefs bedenken en bereiden de heerlijkste culinaire creaties. Laat jezelf en je gasten verrassen. Zelf ideeën of specifieke wensen? De chefs van STUDIO33 staan open voor elke vraag. Daar worden ze zelfs blij van!

Neem dus vooral even contact op. Samen maken we het spraakmakend smaakmakend!

Nieuwsgierig naar onze eventlocatie?

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak met onze experts in bedrijfsfeesten én gastvrijheid. We ontmoeten je graag!

Arjan Scholten
AV Expert

STUDIO33 Geluidsinstallatie
STUDIO33 - Tafel gedekt
STUDIO33 - Techniek
STUDIO33 - Culinair