STUDIO33 dient ook als examen- of les locatie tot wel 60 personen op 1M5 afstand!

Een examen -en les locatie die uw kandidaten of leerlingen alle rust, inspiratie en energie biedt? Ontdek STUDIO33! Deze plek heeft alles wat een examenkandidaat of leerling nodig heeft. Een grote zaal met veel daglicht, stilte, een goede lunch, dé perfecte bereikbaarheid en de goede zorgen van ons team.

Rust, stilte, concentratie. Het is de onmisbare basis voor ieder examenmoment. STUDIO33 biedt het jou en je kandidaten. En dat aan het station van Amersfoort. De optimale bereikbaarheid van de stad gecombineerd met het ontspannende gevoel van grote ramen met daglicht en goede ventilatie. Op zoek naar een examenlocatie in Amersfoort met goede bereikbaarheid? Welkom bij STUDIO33!

Uw examenkandidaten hebben genoeg aan hun hoofd. Net als u als organisator of afnemer van het examen. Die drukte en stress zien en begrijpen wij. En daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen. Een mbo-examen, een veiligheid- en vakbekwaamheidsexamen of VCA-examen: Ons team maakt er een geslaagde dag van.

STUDIO33 heeft alles in huis. Een ruime zaal waar tot 60 kandidaten of leerlingen op 1,5 meter hun examen kunnen maken. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, exact zoals afgesproken. Ook beschikt u bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, duurzaam papier en uiteraard wifi en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen. STUDIO33 biedt ruimte, handen én ogen voor elk examenmoment.

‘Ontzorgen’ wordt het wel genoemd. Wij noemen het liever de beste zorg en aandacht. We maken het u makkelijk. Ook voor de kandidaten is STUDIO33– zelfs voor, tijdens en na het examen – een ontspannen omgeving. Voor het examen ontvangen wij de kandidaten in een van onze relaxte wachtruimten. Het geeft ze de ruimte en gelegenheid om even tot rust te komen óf om de examenstof nog één keertje door te nemen. Hebben zij trek in een drankje of snack dan kunnen zij deze hier aanschaffen. Natuurlijk alles gezond, fris en duurzaam.